Nieuws

regio Zutphen, Doetinchem, Achterhoek

Even voorstellen: Iris-Aleide Verheye

"Graag stel ik mij voor als nieuwe bemiddelingsmedewerkster bij ViaViela Zutphen.

Ik ben Iris-Aleide Verheye, 37 jaar jong, getrouwd met Jan en moeder van drie dochters: Lola Lien is 10 jaar, Nine-Lau is bijna 6 jaar en onze jongste dochter Ina-Lucia is 9 maanden.

Naast mijn moederschap en het gastouderschap, hou ik van kleding naaien en breien, desem brood bakken, taarten bakken en opeten, geniet ik enorm van de natuur en probeer ik het hardlopen weer op te pakken.

Na bijna 10 jaar als pedagogisch medewerkster te hebben gewerkt besloot ik in 2015 de ervaring die ik daarbij had opgedaan in te zetten en vorm te geven in mijn initiatief als kleinschalige warme huiselijke kinderopvang 'Bij Iris'. Hierbij putte ik uit de ervaringen van mijn antroposofische opvoeding, mijn ervaringen als heil pedagogisch medewerkster en als moeder. Deze ervaringen hebben mijn visie op de zorg en opvoeding van het jonge kind gevormd.

Als moeder heb ik gemerkt dat het best moeilijk is om tussen alle mogelijkheden en vormen van opvang het beste te vinden voor je kind. Visie, kwaliteit, prijs en bereikbaarheid staan centraal.

Naast het gastouderschap was ik toe aan een nieuw uitdaging en toevallig kwam Petra op mijn pad. Als bemiddelingsmedewerkster is het mijn streven om, naast Petra, gastouders en ouders zo goed mogelijk te helpen met het vinden van een passende plek voor ieder kind.

Ik kijk er naar uit om met iedereen kennis te maken en verheug mij op een mooie samenwerking.

Je kunt mij bereiken op nr 06-19491743 of via de mail i.verheye@viaviela.nl."


Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Stel ze gerust.

Met vriendelijke groet,

Gastouderbureau ViaViela
Petra Schwab