Nieuws

Zutphen, Doetinchem, Achterhoek

Uitnodiging Workshop Gezonde voeding

 

Gezonde voeding biedt kinderen de bouwstoffen om te groeien en om zich te ontwikkelen. Daarbij maakt het voedingspatroon van kinderen vooral de eerste levensjaren grote veranderingen door.

Die ontwikkeling maak jij als gastouder van dichtbij mee!


Jouw eigen gezonde voedingsbeleid

Als gastouder ben je voor ouders een partner in gezonde opvoeding. Door op je opvang bewust gezonde voeding aan te bieden, stimuleer je een gezonde leefstijl bij je opvangkinderen. Zo help je kinderen bij het leggen van een gezonde basis, waar zij een leven lang plezier van hebben!

Tijdens de online workshop Gezonde voeding ga jij aan de slag met jouw eigen gezonde voedingsbeleid en krijg je meer informatie over gezond broodbeleg, gezonde traktaties en met plezier water drinken.


Onderdeel van de ViaViela Vakopleiding

Door het volgen van de workshop Gezonde voeding, neem je deel aan één van de modules van de ViaViela Vakopleiding. Speciaal voor onze gastouders bieden wij een compleet scholingsprogramma om jouw kennis op te frissen, te verrijken en je opvang verder te professionaliseren. We bieden je verschillende modules met verschillende thema’s aan, die aansluiten bij alle aspecten van gastouderopvang.

Volg je naast de module ‘Gezonde voeding’  nog twee andere modules, dan ontvang je van ons een bewijs van deelname voor het volgen van de ViaViela Vakopleiding.


Meer informatie en aanmelden

De online workshop vindt plaats op maandag 29 maart van 19.30 tot 21.00 uur. Je volgt deze workshop vanuit huis, vanachter je laptop of computer.

Meld je aan door een mail te sturen naar zutphen@viaviela.nl onder vermelding van Workshop Gezonde voeding.

Je ontvangt van ons een bevestiging per mail met daarbij de uitnodiging om, ter voorbereiding van de workshop, de online cursus Gezonde Voeding te maken.

Let op: aanmelden kan tot uiterlijk 19 maart.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Gastouderbureau ViaViela
Petra Schwab