Nieuws

regio Zutphen, Doetinchem, Achterhoek

Thema-avond Communicatie

Als gastouder communiceer je veelvuldig met jouw vraagouders. Dat is niet altijd even makkelijk, want hoe benader je nou die ouder die nog niet betaald heeft? Of voor de zoveelste keer te laat komt? Communicatie is en blijft lastig. Daarom organiseert ViaViela een praktische en inspirerende thema-avond rondom Communicatie.

Datum: 6 april Tijd: start 19.30 uur Locatie: Harderwijk

Datum: 19 april Tijd: start 19.30 uur Locatie: Velp

Vanaf 18.30 uur kun je, op beide dagen, onder het genot van een heerlijk soepje alvast jouw collega-gastouders ontmoeten.

Het programma
Trainers Katja en Aukje nemen je mee in de wereld van communicatie. Tijdens het eerste deel van het programma geven zij inzicht in de complexiteit van communicatie met al haar unieke eigenschappen. Het tweede deel van de avond staat geheel in het teken van de communicatieproblemen die jij ervaart. Breng jouw voorbeelden in en Katja en Aukje bekijken de situatie samen met jou door andere ogen. Je kunt jouw voorbeelden ook vooraf per mail doorgeven bij jouw consulent.

Meld je aan!
Wil jij deelnemen aan deze thema-avond? Meld je dan vóór 24 maart 2017 per mail aan via: oosterbeek@viaviela.nl. Wil je vooraf een hapje mee-eten, geef dit dan door als je je aanmeldt. Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met daarin de adresgegevens.

Wij hopen dat we er samen een waardevolle en inspirerende avond van kunnen maken! Wil je alvast meer informatie over Katja en Aukje? Kijk dan op thecoachcompany.nl of findyoursparkle.nl.

NB: deze avond is gratis voor gastouders van ViaViela. Introducés betalen €5,-.

Tot dan!