Gastouderschap is vakmanschap

Programma Bijscholing 2019

Ook in 2019 wil ViaViela samen met jou, gastouderopvang verder op de kaart zetten. Dat doen we door je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen en bij het (nog) succesvoller maken van jouw gastouderopvang. We hebben hiervoor een mooi bijscholingsprogramma opgezet. 


Programma

Bekijk hier het bijscholingsprogramma voor 2019:


ViaViela organiseert dit jaar twee Gastouderevents

Op 23 maart 2019 in Eindhoven 

Op 2 november 2019 in Delft

Het wordt weer een dag om naar uit te kijken met een grote keuze aan interessante workshops, leuke stands, ontmoetingen met elkaar én, als klap op de vuurpijl, een geweldige spreker: Steven Pont!

Houd onze nieuwsbrieven en de facebookpagina van het Gastouderevent goed in de gaten. De uitnodigingen worden hier aangekondigd.

Op de informatie-avond van 26 februari hebben wij Henk Gardien van Fagon uitgenodigd om ons meer te vertellen over de gastouder 'als ondernemer'. Hoe zorg je voor belastingvoordeel, wat zijn aftrekposten, welke verzekeringen heb je nodig, hoe voer je je administratie als gastouder etc. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van je eigen vragen.

 

Datum: 26 februari vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur.
Locatie: Ichthuskerk, Campherbeeklaan 69, 8024 BT Zwolle

Op zaterdag 25 mei organiseert ViaViela wederom Open dag Gastouderopvang. Een leuke manier om eens een bezoek te brengen aan een van onze gastouders.

 

Datum:

25 mei 
Tussen 10.00 en 14.00 uur


Cadeau

Cadeau bij aanbrengen nieuwe klanten

Lever jij een nieuwe vraagouder aan die een opvangovereenkomst met ViaViela sluit, dan ontvang je van ons een cadeau!

•          Cadeaubon naar keuze twv € 50,00