Jouw vakkennis en onze expertise

We dagen onze gastouders graag uit om zichzelf te blijven ontwikkelen. Hiervoor biedt ViaViela je een uitgebreid pakket opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Zowel op het gebied van regelgeving als op het pedagogische vlak. Alle belangrijke aspecten van gastouderopvang komen aan bod. 

Wil jij jezelf blijven uitdagen als gastouder en wil je weten welke opleidings- en ontwikkelmogelijkheden ViaViela jou als gastouder te bieden heeft? Meld je dan vrijblijvend aan

Waarom aanmelden?


  • ViaViela Academie voor gastouders
  • Workshops en themabijeenkomsten
  • Je eigen pedagogisch werkplan
Aanmelden

ViaViela Academie

Wat komt er allemaal kijken bij het runnen van je eigen gastouderopvang? Speciaal voor gastouders heeft ViaViela een korte praktijkopleiding ontwikkeld, waarmee jij je opvang professioneel en vakkundig inricht. Alle belangrijke aspecten van gastouderopvang komen hierin aan bod. Lees hier meer over de inhoud van de Academie.

Workshops, bijeenkomsten en cursussen

ViaViela biedt regelmatig interessante workshops en themabijeenkomsten. Hiermee geef je extra verdieping aan je vak als gastouder en kun je ervaringen uitwisselen met andere gastouders. Daarnaast kunnen aangesloten gastouders gratis online cursussen volgen. Informeer bij de contactpersoon in jouw regio naar het cursusaanbod.

„Dankzij ViaViela blijf ik mezelf ontwikkelen als gastouder.“ Erica, gastouder

Pedagogisch werkplan

Pedagogische kwaliteit binnen de gastouderopvang is een steeds belangrijker thema. Wij helpen je bij het maken van je eigen pedagogisch werkplan. Bij ViaViela doen we dat in de vorm van een pedagogisch Kwaliteitshuis. Als eindresultaat heb je een eigen pedagogisch Kwaliteitshuis ingevuld waardoor het voor jezelf, ouders en de GGD zichtbaar is hoe je het pedagogisch beleid van ViaViela in de praktijk brengt.

Laat je ook inspireren