Nieuws

regio Amersfoort, Soest, Veenendaal

Uitnodiging online workshop: Professioneel ondernemen

Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan de online workshopProfessioneel ondernemen’.

Tijdens deze workshop maak je kennis met het wettelijk en juridisch kader waarbinnen je als gastouder opereert. Je leert aan welke eisen een gastouder moet voldoen. Je krijgt informatie over alle partijen die betrokken zijn bij geregistreerde opvang.

Ook komen de volgende vragen aan bod: Wat houdt het ondernemerschap voor een gastouder in en hoe kun je een volwaardig inkomen verdienen?


Onderdeel van de ViaViela Vakopleiding

Door het volgen van de workshop Professioneel ondernemen, neem je deel aan één van de modules van de ViaViela Vakopleiding. Speciaal voor onze gastouders bieden wij een compleet scholingsprogramma om jouw kennis op te frissen, te verrijken en je opvang verder te professionaliseren. We bieden je verschillende modules met verschillende thema’s aan, die aansluiten bij alle aspecten van gastouderopvang.

Volg je naast de module ‘Professioneel ondernemen’ nog twee andere modules, dan ontvang je van ons een bewijs van deelname voor het volgen van de ViaViela Vakopleiding. Lees hier meer over de gehele ViaViela Vakopleiding.

 

Meer informatie en voorbereiding


De workshop vindt plaats op donderdag 4 maart van 19.30 t/m 21.30 uur. Je volgt deze workshop online, vanachter je eigen computer of laptop.

Ter voorbereiding op de bijeenkomst 'Professioneel ondernemen' willen we je vragen om: 

De ViaViela Gastoudergids te lezen
De online cursus 'Een financiële basis te volgen' *
De online cursus 'Basiscursus gastouderopvang' te volgen *
Pedagogisch kader Gastouderopvang hoofdstuk 1, 7 en 12 te lezen (optioneel)
Alvast na te denken over de vraag: 'Wat maakt jouw gastouderopvang uniek?'

*Log in op Mijngastouderburo.nl -> Mijn gegevens -> EHBO/Kwaliteitseisen -> kies de juiste cursus en klik op ‘Cursus starten’.


Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze avond? Stuur dan een e-mail naar regioamsterdam@viaviela.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van je aanmelding en de benodigde inlog gegevens.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Gastouderbureau ViaViela
Stefanie Gingnagel, Ilse Duivis en Marianne Moors