Welkom bij ViaViela

regio Almelo, Deventer

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Sluiskade Noordzijde 194A
7603 NX Almelo
06-45751693
gijsbers@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Janneke en Eduard Gijsbers

Wij zijn Janneke en Eduard Gijsbers, contactpersonen van gastouderbureau ViaViela in regio Almelo en Deventer. Wij helpen ouders en gastouders bij alles rondom kinderopvang door een gastouder.

Onze kracht zit in goede bereikbaarheid, persoonlijke service en flexibiliteit
Zo vinden wij het geen probleem om ook telefoongesprekken in de avonduren te voeren. Ouders en gastouders zijn dan thuis, kinderen liggen op bed. Een ideaal moment om in alle rust uitleg te krijgen over kinderopvang in het algemeen en gastouderopvang in het bijzonder.

Ouders zoeken in principe in eerste instantie via onze website naar een geschikte gastouder in de buurt. Maar komen ze er niet uit dan helpen we uiteraard graag!

Meer weten?
Wil je graag meer weten over opvang door een gastouder, of wil je graag als gastouder aan de slag? Laat het ons weten, wij helpen je graag!

Groeten,

Janneke en Eduard

Nieuws uit regio Almelo, Deventer

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Persoonlijke service en flexibiliteit, dat is onze kracht“ Janneke Gijsbers

Scholingsprogramma

Als gastouder heb je een brede kennis nodig en ben je nooit uitgeleerd. Daarom is er de ViaViela Academie. We bieden verschillende modules met verschillende thema's aan die aansluiten bij alle aspecten van gastouderopvang. 

Bekijk het programma 2023 >

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Almelo voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 190734243.

Bekijk ViaViela regio Almelo, Deventer in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela regio Almelo, Deventer en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in Almelo, Deventer in het LRK.