Welkom bij ViaViela

regio Alblasserwaard

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Admiraal de Ruijterstraat 9
2931 AA Krimpen aan de Lek
06-23096497
alblasserwaard@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Ginny Frets

Ik ben Ginny Frets. Ik verzorg de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders voor Gastouderbureau ViaViela in de regio Alblasserwaard specifiek voor opvang binnen de familie. Ben je nog op zoek naar een gastouder of nanny of wil je opvang bieden, neem dan contact op met mijn collega Nancy Korporaal.

 

Persoonlijke benadering

Bij Gastouderbureau ViaViela Alblasserwaard staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Consulente Ginny Frets vindt het dan ook belangrijk om in haar werk haar maatschappelijke en persoonlijke ervaring te combineren. “Het bouwen van relaties en de soms zeer persoonlijke gesprekken maken mijn werk waardevol. Vaak kom ik bij gezinnen waar het eerste kindje nog geboren moet worden. In de loop der jaren groei je als het ware met zo’n gezin mee. Het is dan jammer wanneer je afscheid moet nemen omdat de gastouder stopt, maar tegelijkertijd fijn om te zien dat de afgelopen jaren zowel voor het kind als de gastouder onvergetelijk zijn geweest.”

Nieuws uit regio Alblasserwaard

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Het bouwen van relaties maken mijn werk waardevol. “ Ginny Frets

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en natuurlijk: pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Leeuwarden voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 226938396.

Bekijk ViaViela Alblasserwaard in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela Alblasserwaard en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.